Gratis transport vanaf €39.50

Is dat mijn BFF op die billboard !?

Share This Post

Yup, daar is ons blikje dat wat kleur brengt in het stadsbeeld. 

Pomton is vanaf deze maand verkrijgbaar bij Okay, Aveve en Prik & Tik.

En om dit te vieren hebben we besloten om onze baby’s (ja, we hebben het hier over onze mooie blikjes) in het straatbeeld te krijgen met een abribus campagne.

Wij zijn al lang grote fans van buitenreclame en dus ook erg enthousiast dat we het premium netwerk van JCDecaux kunnen gebruiken om onze kleurrijke boodschap over te brengen aan al die (potentiële) consumenten. 

En ja, het is waar: timing is alles, want terwijl wij in ieder blikje Pomton sowieso een beetje zomer stoppen, verschenen onze eerste billboards net in het straatbeeld op die laaaaaaang verwachte eerste zonnige lentedag.

Tag us in a photo if you see us in the wild 📸

Cheers

More To Explore

Partnership

Beats of Golf & Pomton geven een frisse swing 🏌️ aan traditionele golf ⛳

Beats of Golf & Pomton geven een frisse swing 🏌️ aan traditionele golf ⛳ Voor Pomton zit geluk en in de kleine dingen in het leven. Het draait voor ons om het samenbrengen van jong en oud om te kletsen, te bewegen en vooral te genieten van elkaars gezelschap. Daarom vinden we het zo fijn

Story

Generaties samenbrengen rond een frisse Pomton 🍹

Het leven draait om toffe herinneringen maken, toch? Temidden van de drukte van vandaag is er iets magisch aan die momenten wanneer verschillende generaties (vrienden, familie, …) samenkomen om bij te praten en te genieten van elkaars gezelschap. Voor ons draait om van die heerlijk ontspannen activiteiten waarop jong en oud samenkomen om kletsen, te

Winkelwagen
Scroll to Top