Gratis transport vanaf €39.50

Is dat mijn BFF op die billboard !?

Share This Post

Yup, daar is ons blikje dat wat kleur brengt in het stadsbeeld. 

Pomton is vanaf deze maand verkrijgbaar bij Okay, Aveve en Prik & Tik.

En om dit te vieren hebben we besloten om onze baby’s (ja, we hebben het hier over onze mooie blikjes) in het straatbeeld te krijgen met een abribus campagne.

Wij zijn al lang grote fans van buitenreclame en dus ook erg enthousiast dat we het premium netwerk van JCDecaux kunnen gebruiken om onze kleurrijke boodschap over te brengen aan al die (potentiële) consumenten. 

En ja, het is waar: timing is alles, want terwijl wij in ieder blikje Pomton sowieso een beetje zomer stoppen, verschenen onze eerste billboards net in het straatbeeld op die laaaaaaang verwachte eerste zonnige lentedag.

Tag us in a photo if you see us in the wild 📸

Cheers

More To Explore

Product

Pomton Low Calorie Refreshers: Een frisse mix van traditie en innovatie! 🌟

Wist je dat de oorsprong van Pomton teruggaat tot de iconische Franse tennisspeler, René Lacoste? Yes, en we leggen je graag even uit hoe we geëvolueerd zijn tot Pomton zoals jullie het (hopelijk ;)) vandaag kennen. René Lacoste en ‘Le Chose’:Het was René Lacoste, de legendarische Franse tennisser en de man achter de sportkleding met

Partnership

3X3 basket Antwerpen ❤️ Pomton

We hebben zalig nieuws! Bij Pomton® zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om tradities te innoveren. En dat is precies waarom onze samenwerking met het 3X3 basket team Antwerp zo’n heerlijke tweepunter is! Het team staat bekend om hun passie voor deze nieuwe sport en hun innovatieve aanpak op en naast het veld.

Winkelwagen
Scroll to Top