Gratis transport vanaf €39.50

Pomton vanaf nu verkrijgbaar bij Okay. Olé!

Share This Post

Hallo Vlaanderen 👋

Je kan Pomton voortaan vinden in iedere Okay winkel. Door deze samenwerking zijn onze Low Calorie Refreshers makkelijker te verkrijgen dan ooit tevoren!

En of we blij zijn met deze partnership want de Okay winkels zijn steeds gelegen op A-locaties en staan voor gemak, toegankelijkheid en focussen op convenience wat perfect aansluit bij de on-the-go visie voor onze handige blikjes.

What is even better? Naast onze dorstlessers kan je in de Okay winkels al de artikelen op je boodschappenlijstje terugvinden inclusief veel kwaliteitsvolle verse producten. Je kan dus een ready-to-drink Pomton meenemen als onderdeel van je dagelijkse shop-routine. Handig, toch?

Deze samenwerking is zeker een milestone voor ons. Daarom trekken we alvast een paar frisse blikjes Pomton open en klinken we op een heerlijke toekomst. 

Om jullie daarbij te helpen loopt er momenteel in alle Okay winkels een tijdelijk (5 mei tot 16mei 2023) lanceringsaanbod, bij aankoop van een Pomton 6-pack. Geen enkele reden dus om je koelkast niet ineens zomer klaar te maken met een paar ijskoude blikjes Pomton. 

Cheers!

More To Explore

Partnership

Win dankzij Pomton een deelname aan De Slimste Ploeg Ter Wereld! 🍹

Pomton is de trotse partner van ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’ en we geven jou en  vier vrienden / collega’s / familie de kans om deel te nemen aan deze spannende quiz.  DSPTW 2023 Stel je voor: Bart Cannaerts, Pedro Elias en Jan Jaap van der Wal uit de De Slimste Mens ter Wereld staan klaar om

Partnership

Verfrissing op De Tafel van 4

We zijn blij om om aan te kondigen dat we vanaf heden samenwerken met de talkshow de Tafel van Vier. Door Pomton® te koppelen aan dit populaire programma kunnen we de trouwe kijkers kennis laten maken met onze low calorie refreshers.  Onze samenwerking met Tafel van Vier omvat een reclamecampagne én een integratie op tafel.

Winkelwagen
Scroll to Top