Gratis transport vanaf €39.50

Pomton vanaf nu verkrijgbaar bij Okay. Olé!

Share This Post

Hallo Vlaanderen 👋

Je kan Pomton voortaan vinden in iedere Okay winkel. Door deze samenwerking zijn onze Low Calorie Refreshers makkelijker te verkrijgen dan ooit tevoren!

En of we blij zijn met deze partnership want de Okay winkels zijn steeds gelegen op A-locaties en staan voor gemak, toegankelijkheid en focussen op convenience wat perfect aansluit bij de on-the-go visie voor onze handige blikjes.

What is even better? Naast onze dorstlessers kan je in de Okay winkels al de artikelen op je boodschappenlijstje terugvinden inclusief veel kwaliteitsvolle verse producten. Je kan dus een ready-to-drink Pomton meenemen als onderdeel van je dagelijkse shop-routine. Handig, toch?

Deze samenwerking is zeker een milestone voor ons. Daarom trekken we alvast een paar frisse blikjes Pomton open en klinken we op een heerlijke toekomst. 

Om jullie daarbij te helpen loopt er momenteel in alle Okay winkels een tijdelijk (5 mei tot 16mei 2023) lanceringsaanbod, bij aankoop van een Pomton 6-pack. Geen enkele reden dus om je koelkast niet ineens zomer klaar te maken met een paar ijskoude blikjes Pomton. 

Cheers!

More To Explore

Partnership

3X3 basket Antwerpen ❤️ Pomton

We hebben zalig nieuws! Bij Pomton® zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om tradities te innoveren. En dat is precies waarom onze samenwerking met het 3X3 basket team Antwerp zo’n heerlijke tweepunter is! Het team staat bekend om hun passie voor deze nieuwe sport en hun innovatieve aanpak op en naast het veld.

Partnership

Beats of Golf & Pomton geven een frisse swing 🏌️ aan traditionele golf ⛳

Beats of Golf & Pomton geven een frisse swing 🏌️ aan traditionele golf ⛳ Voor Pomton zit geluk en in de kleine dingen in het leven. Het draait voor ons om het samenbrengen van jong en oud om te kletsen, te bewegen en vooral te genieten van elkaars gezelschap. Daarom vinden we het zo fijn

Winkelwagen
Scroll to Top