Gratis transport vanaf €39.50

Is dat mijn BFF op die billboard !?

Share This Post

Yup, daar is ons blikje dat wat kleur brengt in het stadsbeeld. 

Pomton is vanaf deze maand verkrijgbaar bij Okay, Aveve en Prik & Tik.

En om dit te vieren hebben we besloten om onze baby’s (ja, we hebben het hier over onze mooie blikjes) in het straatbeeld te krijgen met een abribus campagne.

Wij zijn al lang grote fans van buitenreclame en dus ook erg enthousiast dat we het premium netwerk van JCDecaux kunnen gebruiken om onze kleurrijke boodschap over te brengen aan al die (potentiële) consumenten. 

En ja, het is waar: timing is alles, want terwijl wij in ieder blikje Pomton sowieso een beetje zomer stoppen, verschenen onze eerste billboards net in het straatbeeld op die laaaaaaang verwachte eerste zonnige lentedag.

Tag us in a photo if you see us in the wild 📸

Cheers

More To Explore

Partnership

Hallo Jumbo! 🎉

Vanaf nu is Pomton te koop bij elke Jumbo supermarkt in België!   Dankzij deze nieuwe samenwerking met Jumbo kan je nu zowel onze originele grapefruit & tonic als de limited watermelon fresca vinden in al hun Belgische supermarkten.  We zijn hier best trots op want sinds hun lancering in 2019, is Jumbo een begrip

Partnership

Win dankzij Pomton een deelname aan De Slimste Ploeg Ter Wereld! 🍹

Pomton is de trotse partner van ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’ en we geven jou en  vier vrienden / collega’s / familie de kans om deel te nemen aan deze spannende quiz.  DSPTW 2023 Stel je voor: Bart Cannaerts, Pedro Elias en Jan Jaap van der Wal uit de De Slimste Mens ter Wereld staan klaar om

Winkelwagen
Scroll to Top