Gratis transport vanaf €39.50

Pomton vanaf nu verkrijgbaar bij Okay. Olé!

Hallo Vlaanderen 👋

Je kan Pomton voortaan vinden in iedere Okay winkel. Door deze samenwerking zijn onze Low Calorie Refreshers makkelijker te verkrijgen dan ooit tevoren!

En of we blij zijn met deze partnership want de Okay winkels zijn steeds gelegen op A-locaties en staan voor gemak, toegankelijkheid en focussen op convenience wat perfect aansluit bij de on-the-go visie voor onze handige blikjes.

What is even better? Naast onze dorstlessers kan je in de Okay winkels al de artikelen op je boodschappenlijstje terugvinden inclusief veel kwaliteitsvolle verse producten. Je kan dus een ready-to-drink Pomton meenemen als onderdeel van je dagelijkse shop-routine. Handig, toch?

Deze samenwerking is zeker een milestone voor ons. Daarom trekken we alvast een paar frisse blikjes Pomton open en klinken we op een heerlijke toekomst. 

Om jullie daarbij te helpen loopt er momenteel in alle Okay winkels een tijdelijk (5 mei tot 16mei 2023) lanceringsaanbod, bij aankoop van een Pomton 6-pack. Geen enkele reden dus om je koelkast niet ineens zomer klaar te maken met een paar ijskoude blikjes Pomton. 

Cheers!

Winkelwagen
Scroll to Top