Gratis transport vanaf €39.50

Pomton vanaf nu verkrijgbaar bij Okay. Olé!

Share This Post

Hallo Vlaanderen 👋

Je kan Pomton voortaan vinden in iedere Okay winkel. Door deze samenwerking zijn onze Low Calorie Refreshers makkelijker te verkrijgen dan ooit tevoren!

En of we blij zijn met deze partnership want de Okay winkels zijn steeds gelegen op A-locaties en staan voor gemak, toegankelijkheid en focussen op convenience wat perfect aansluit bij de on-the-go visie voor onze handige blikjes.

What is even better? Naast onze dorstlessers kan je in de Okay winkels al de artikelen op je boodschappenlijstje terugvinden inclusief veel kwaliteitsvolle verse producten. Je kan dus een ready-to-drink Pomton meenemen als onderdeel van je dagelijkse shop-routine. Handig, toch?

Deze samenwerking is zeker een milestone voor ons. Daarom trekken we alvast een paar frisse blikjes Pomton open en klinken we op een heerlijke toekomst. 

Om jullie daarbij te helpen loopt er momenteel in alle Okay winkels een tijdelijk (5 mei tot 16mei 2023) lanceringsaanbod, bij aankoop van een Pomton 6-pack. Geen enkele reden dus om je koelkast niet ineens zomer klaar te maken met een paar ijskoude blikjes Pomton. 

Cheers!

More To Explore

Delhaize 🤝 Pomton, Direct store delivery

Pomton is nu een listed partner van Delhaize, dankzij onze nieuwe DSD nummer.  DSD? Yes! DSD staat voor Direct Store Delivery en betekent dat wij als leverancier onze producten rechtstreeks aan de winkels leveren, zonder dat deze via het distributiecentrum van de retailer hoeven te gaan. Bij Pomton zijn we trots op onze low calorie

Is dat mijn BFF op die billboard !?

Yup, daar is ons blikje dat wat kleur brengt in het stadsbeeld.  Pomton is vanaf deze maand verkrijgbaar bij Okay, Aveve en Prik & Tik. En om dit te vieren hebben we besloten om onze baby’s (ja, we hebben het hier over onze mooie blikjes) in het straatbeeld te krijgen met een abribus campagne. Wij

Winkelwagen
Scroll to Top