Gratis transport vanaf €39.50

Is dat mijn BFF op die billboard !?

Share This Post

Yup, daar is ons blikje dat wat kleur brengt in het stadsbeeld. 

Pomton is vanaf deze maand verkrijgbaar bij Okay, Aveve en Prik & Tik.

En om dit te vieren hebben we besloten om onze baby’s (ja, we hebben het hier over onze mooie blikjes) in het straatbeeld te krijgen met een abribus campagne.

Wij zijn al lang grote fans van buitenreclame en dus ook erg enthousiast dat we het premium netwerk van JCDecaux kunnen gebruiken om onze kleurrijke boodschap over te brengen aan al die (potentiële) consumenten. 

En ja, het is waar: timing is alles, want terwijl wij in ieder blikje Pomton sowieso een beetje zomer stoppen, verschenen onze eerste billboards net in het straatbeeld op die laaaaaaang verwachte eerste zonnige lentedag.

Tag us in a photo if you see us in the wild 📸

Cheers

More To Explore

Delhaize 🤝 Pomton, Direct store delivery

Pomton is nu een listed partner van Delhaize, dankzij onze nieuwe DSD nummer.  DSD? Yes! DSD staat voor Direct Store Delivery en betekent dat wij als leverancier onze producten rechtstreeks aan de winkels leveren, zonder dat deze via het distributiecentrum van de retailer hoeven te gaan. Bij Pomton zijn we trots op onze low calorie

Pomton vanaf nu verkrijgbaar bij Okay. Olé!

Hallo Vlaanderen 👋 Je kan Pomton voortaan vinden in iedere Okay winkel. Door deze samenwerking zijn onze Low Calorie Refreshers makkelijker te verkrijgen dan ooit tevoren! En of we blij zijn met deze partnership want de Okay winkels zijn steeds gelegen op A-locaties en staan voor gemak, toegankelijkheid en focussen op convenience wat perfect aansluit

Winkelwagen
Scroll to Top