Gratis transport vanaf €39.50

Beats of Golf & Pomton geven een frisse swing 🏌️ aan traditionele golf ⛳

Share This Post

Beats of Golf & Pomton geven een frisse swing 🏌️ aan traditionele golf ⛳

Voor Pomton zit geluk en in de kleine dingen in het leven. Het draait voor ons om het samenbrengen van jong en oud om te kletsen,
te bewegen en vooral te genieten van elkaars gezelschap. Daarom vinden we het zo fijn om generaties samen te brengen rond ontspannende activiteiten die zichzelf,
net zoals Pomton trouwens, opnieuw hebben uitgevonden of innovaties zijn op bekende tradities. Denk hierbij aan bijvoorbeeld petanque, padel, en jawel, golf.
En dat is precies waarom we zo blij zijn met onze samenwerking met Beats of Golf.

Golfen met een innovatieve swing

Beats of Golf maakt digitaal golfen toegankelijk voor iedereen en heeft zo het traditionele golf opnieuw uitgevonden door er een eigentijdse swing aan te geven.
Van zulke innovaties worden we bij Pomton vrolijk. Golf wordt zo nog aantrekkelijker en leuker voor iedereen, van jong tot oud, van collega’s tot vrienden en familie.

Pomton & golf?

Wist je dat onze ‘Godfather’, René Lacoste, de beroemde tennisser, een fervent golfliefhebber was?
Het was na zo’n potje golf dat hij voor het eerst de mix van pompelmoessap en tonic in één glas bestelde, en zo werd Pomton geboren. Deze connectie tussen Pomton en golf is dus altijd al aanwezig geweest, het was gewoon meant to be. De samenwerking met Beats of golf is een knipoog naar waar we vandaan komen en ons doel om mensen van alle leeftijden samen te brengen rond amusement, gezelligheid en de nodige verfrissing. Dus, spring in een golfkar (of op de fiets), nodig wat vrienden, familie of collega’s uit, en sla een balletje bij Beats of Golf. Waan jezelf even in de schoenen van René Lacoste en geniet van een verfrissende Pomton. Voor, tijdens en na het golfen.

Alvast cheers op jouw eerst hole-in-one!

More To Explore

Partnership

Win dankzij Pomton een deelname aan De Slimste Ploeg Ter Wereld! 🍹

Pomton is de trotse partner van ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’ en we geven jou en  vier vrienden / collega’s / familie de kans om deel te nemen aan deze spannende quiz.  DSPTW 2023 Stel je voor: Bart Cannaerts, Pedro Elias en Jan Jaap van der Wal uit de De Slimste Mens ter Wereld staan klaar om

Partnership

Verfrissing op De Tafel van 4

We zijn blij om om aan te kondigen dat we vanaf heden samenwerken met de talkshow de Tafel van Vier. Door Pomton® te koppelen aan dit populaire programma kunnen we de trouwe kijkers kennis laten maken met onze low calorie refreshers.  Onze samenwerking met Tafel van Vier omvat een reclamecampagne én een integratie op tafel.

Winkelwagen
Scroll to Top