Gratis transport vanaf €39.50

3X3 basket Antwerpen ❤️ Pomton

Share This Post

We hebben zalig nieuws! Bij Pomton® zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om tradities te innoveren. En dat is precies waarom onze samenwerking met het 3X3 basket team Antwerp zo’n heerlijke tweepunter is! Het team staat bekend om hun passie voor deze nieuwe sport en hun innovatieve aanpak op en naast het veld. Hun toewijding en harde werk om deze sport te laten groeien vanuit het traditionele basket inspireert ons.

Samen zullen we werken aan een aantal impact volle campagnes om nog meer fans te winnen voor deze spectaculaire sport. We willen deze sport naar nieuwe hoogtes brengen en zorgen dat het de aandacht krijgt die het verdient. En natuurlijk zijn we fier dat we het 3X3 basket team Antwerp kunnen ondersteunen bij hun ambitie om Olympisch goud te winnen in Parijs 2024.

Maar we bieden niet alleen onze steun als supporters tijdens de wedstrijden en trainingen. Na afloop van hun inspanningen kunnen de atleten ook rekenen op onze low calorie refreshers. Een perfecte manier om even te resetten en een welverdiende beloning voor hun harde werk op het veld.

We staan te popelen om met deze geweldige atleten samen te werken en voor nog meer opwinding en spektakel op en naast het basketbalveld te zorgen. Want bij Pomton® geloven we dat sport om winnen draait, maar ook om het creëren van bijzondere ervaringen die ons nog lang bijblijven.

Go for gold! En vergeet niet af en toe te genieten van een verfrissend reset moment met Pomton® ;).

WIN een unieke ervaring!

Altijd al eens zin gehad om een Padel match te spelen tegen topsporters? grijp nu je kans om het op te nemen tegen team 3X3 Antwerp!

More To Explore

Team

New Year 🫶 New Team

Hi Hi! We zijn super enthousiast (maar dat hadden jullie ondertussen al wel door denken we ;)) over onze nieuwste dorstlesser – de Watermelon Fresca! Maar dat is niet de enige nieuwigheid. We willen jullie ook graag voorstellen aan onze nieuwe gezichten. Want net als onze low calorie refreshers zijn we een blend. Deze keer

Partnership

Is dat mijn BFF op die billboard !?

Yup, daar is ons blikje dat wat kleur brengt in het stadsbeeld.  Pomton is vanaf deze maand verkrijgbaar bij Okay, Aveve en Prik & Tik. En om dit te vieren hebben we besloten om onze baby’s (ja, we hebben het hier over onze mooie blikjes) in het straatbeeld te krijgen met een abribus campagne. Wij

Winkelwagen
Scroll to Top