Gratis transport vanaf €39.50

3X3 basket Antwerpen ❤️ Pomton

Share This Post

We hebben zalig nieuws! Bij Pomton® zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om tradities te innoveren. En dat is precies waarom onze samenwerking met het 3X3 basket team Antwerp zo’n heerlijke tweepunter is! Het team staat bekend om hun passie voor deze nieuwe sport en hun innovatieve aanpak op en naast het veld. Hun toewijding en harde werk om deze sport te laten groeien vanuit het traditionele basket inspireert ons.

Samen zullen we werken aan een aantal impact volle campagnes om nog meer fans te winnen voor deze spectaculaire sport. We willen deze sport naar nieuwe hoogtes brengen en zorgen dat het de aandacht krijgt die het verdient. En natuurlijk zijn we fier dat we het 3X3 basket team Antwerp kunnen ondersteunen bij hun ambitie om Olympisch goud te winnen in Parijs 2024.

Maar we bieden niet alleen onze steun als supporters tijdens de wedstrijden en trainingen. Na afloop van hun inspanningen kunnen de atleten ook rekenen op onze low calorie refreshers. Een perfecte manier om even te resetten en een welverdiende beloning voor hun harde werk op het veld.

We staan te popelen om met deze geweldige atleten samen te werken en voor nog meer opwinding en spektakel op en naast het basketbalveld te zorgen. Want bij Pomton® geloven we dat sport om winnen draait, maar ook om het creëren van bijzondere ervaringen die ons nog lang bijblijven.

Go for gold! En vergeet niet af en toe te genieten van een verfrissend reset moment met Pomton® ;).

WIN een unieke ervaring!

Altijd al eens zin gehad om een Padel match te spelen tegen topsporters? grijp nu je kans om het op te nemen tegen team 3X3 Antwerp!

More To Explore

Product

Watermelon 🍉 Summer High

We zijn ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat Pomton een nieuwe smaak heeft: Watermelon Fresca! Deze verfrissende drank is een combinatie van twee heerlijke smaken: watermeloen en pompelmoes en is net zoals onze “original “pompelmoes en tonic gebaseerd op een rijke traditie die deze keer teruggaat tot de 15e eeuw. De Azteken, die het

Partnership

Verfrissing op De Tafel van 4

We zijn blij om om aan te kondigen dat we vanaf heden samenwerken met de talkshow de Tafel van Vier. Door Pomton® te koppelen aan dit populaire programma kunnen we de trouwe kijkers kennis laten maken met onze low calorie refreshers.  Onze samenwerking met Tafel van Vier omvat een reclamecampagne én een integratie op tafel.

Winkelwagen
Scroll to Top