Gratis transport vanaf €39.50

Win dankzij Pomton een deelname aan De Slimste Ploeg Ter Wereld! 🍹

Share This Post

Pomton is de trotse partner van ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’ en we geven jou en  vier vrienden / collega’s / familie de kans om deel te nemen aan deze spannende quiz. 

DSPTW 2023

Stel je voor: Bart Cannaerts, Pedro Elias en Jan Jaap van der Wal uit de De Slimste Mens ter Wereld staan klaar om quizploegen live te bestoken met de typische 3-6-9 vragen, de Open Deur en de gevreesde Puzzelronde. Dit is geen gewone quizavond, dit is een avond vol grenzeloos entertainment waarin jij en je ploeg worden verrast met enkele gloednieuwe spelrondes en tal van fragmenten uit het rijkgevulde archief van De Slimste Mens ter Wereld. Durf jij de uitdaging aan?

Voorronde avond: vrijdag 15 december

  • Vrijdag 15 december
  • De deuren van Play Zuid gaan open om 19u
  • De quiz start om 20u stipt en heeft een pauze.
  • Verwacht einde van de avond is omstreeks 23u.

Finale avond: zaterdag 16 december

Oh ja, schrijf zaterdag 16 december ook alvast in je agenda want de winnaars van elke quizavond krijgen een gratis ticket voor de grote finale op zaterdag 16 december. In deze ultieme uitdaging strijden zij om de allerhoogste eer in de quizwereld: de officiële oorkonde van De Slimste Ploeg ter Wereld, persoonlijk uitgereikt door niemand minder dan de legendarische Erik Van Looy. Een kans die je niet wil laten liggen!

More To Explore

Product

Pomton Low Calorie Refreshers: Een frisse mix van traditie en innovatie! 🌟

Wist je dat de oorsprong van Pomton teruggaat tot de iconische Franse tennisspeler, René Lacoste? Yes, en we leggen je graag even uit hoe we geëvolueerd zijn tot Pomton zoals jullie het (hopelijk ;)) vandaag kennen. René Lacoste en ‘Le Chose’:Het was René Lacoste, de legendarische Franse tennisser en de man achter de sportkleding met

Partnership

Pomton vanaf nu verkrijgbaar bij Okay. Olé!

Hallo Vlaanderen 👋 Je kan Pomton voortaan vinden in iedere Okay winkel. Door deze samenwerking zijn onze Low Calorie Refreshers makkelijker te verkrijgen dan ooit tevoren! En of we blij zijn met deze partnership want de Okay winkels zijn steeds gelegen op A-locaties en staan voor gemak, toegankelijkheid en focussen op convenience wat perfect aansluit

Winkelwagen
Scroll to Top