Gratis transport vanaf €39.50

Watermelon 🍉 Summer High

Share This Post

We zijn ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat Pomton een nieuwe smaak heeft: Watermelon Fresca! Deze verfrissende drank is een combinatie van twee heerlijke smaken: watermeloen en pompelmoes en is net zoals onze “original “pompelmoes en tonic gebaseerd op een rijke traditie die deze keer teruggaat tot de 15e eeuw.

De Azteken, die het gebied bewoonden dat nu Mexico is, stonden bekend om hun reizen langs de rivieren van Tenochtitlán. Ze verzamelden fruit onderweg, pletten het met water en voegden ijs van de Popocatépetl toe om het meer hydraterend te maken. Deze verfrissende drank werd bekend als agua fresca, wat “vers water” betekent.

De populariteit van agua fresca groeide snel en watermeloen werd dé favoriet vanwege de verfrissende en zoete smaak. De drank werd niet alleen populair in Mexico, maar ook in de naburige Noord-Amerikaanse landen.

Pomton is trots om deze verfrissende traditie in Europa voort te zetten door een eigen twist te geven aan het klassieke agua fresca recept. We hebben watermeloen gecombineerd met pompelmoes, waardoor er een perfecte balans ontstaat tussen de zoetheid van watermeloen en de frisheid van pompelmoes. Bovendien bevat de Watermelon Fresca geen toegevoegde suikers en is het laag in calorieën, waardoor het de perfecte dorstlesser is.

Enjoy je reset-moment!

Cheers!

More To Explore

Partnership

3X3 basket Antwerpen ❤️ Pomton

We hebben zalig nieuws! Bij Pomton® zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om tradities te innoveren. En dat is precies waarom onze samenwerking met het 3X3 basket team Antwerp zo’n heerlijke tweepunter is! Het team staat bekend om hun passie voor deze nieuwe sport en hun innovatieve aanpak op en naast het veld.

Partnership

Verfrissing op De Tafel van 4

We zijn blij om om aan te kondigen dat we vanaf heden samenwerken met de talkshow de Tafel van Vier. Door Pomton® te koppelen aan dit populaire programma kunnen we de trouwe kijkers kennis laten maken met onze low calorie refreshers.  Onze samenwerking met Tafel van Vier omvat een reclamecampagne én een integratie op tafel.

Winkelwagen
Scroll to Top