Gratis transport vanaf €39.50

Watermelon 🍉 Summer High

Share This Post

We zijn ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat Pomton een nieuwe smaak heeft: Watermelon Fresca! Deze verfrissende drank is een combinatie van twee heerlijke smaken: watermeloen en pompelmoes en is net zoals onze “original “pompelmoes en tonic gebaseerd op een rijke traditie die deze keer teruggaat tot de 15e eeuw.

De Azteken, die het gebied bewoonden dat nu Mexico is, stonden bekend om hun reizen langs de rivieren van Tenochtitlán. Ze verzamelden fruit onderweg, pletten het met water en voegden ijs van de Popocatépetl toe om het meer hydraterend te maken. Deze verfrissende drank werd bekend als agua fresca, wat “vers water” betekent.

De populariteit van agua fresca groeide snel en watermeloen werd dé favoriet vanwege de verfrissende en zoete smaak. De drank werd niet alleen populair in Mexico, maar ook in de naburige Noord-Amerikaanse landen.

Pomton is trots om deze verfrissende traditie in Europa voort te zetten door een eigen twist te geven aan het klassieke agua fresca recept. We hebben watermeloen gecombineerd met pompelmoes, waardoor er een perfecte balans ontstaat tussen de zoetheid van watermeloen en de frisheid van pompelmoes. Bovendien bevat de Watermelon Fresca geen toegevoegde suikers en is het laag in calorieën, waardoor het de perfecte dorstlesser is.

Enjoy je reset-moment!

Cheers!

More To Explore

Partnership

Win dankzij Pomton een deelname aan De Slimste Ploeg Ter Wereld! 🍹

Pomton is de trotse partner van ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’ en we geven jou en  vier vrienden / collega’s / familie de kans om deel te nemen aan deze spannende quiz.  DSPTW 2023 Stel je voor: Bart Cannaerts, Pedro Elias en Jan Jaap van der Wal uit de De Slimste Mens ter Wereld staan klaar om

Partnership

Delhaize 🤝 Pomton, Direct store delivery

Pomton is nu een listed partner van Delhaize, dankzij onze nieuwe DSD nummer.  DSD? Yes! DSD staat voor Direct Store Delivery en betekent dat wij als leverancier onze producten rechtstreeks aan de winkels leveren, zonder dat deze via het distributiecentrum van de retailer hoeven te gaan. Bij Pomton zijn we trots op onze low calorie

Winkelwagen
Scroll to Top