Gratis transport vanaf €39.50

Watermelon 🍉 Summer High

Share This Post

We zijn ontzettend enthousiast om aan te kondigen dat Pomton een nieuwe smaak heeft: Watermelon Fresca! Deze verfrissende drank is een combinatie van twee heerlijke smaken: watermeloen en pompelmoes en is net zoals onze “original “pompelmoes en tonic gebaseerd op een rijke traditie die deze keer teruggaat tot de 15e eeuw.

De Azteken, die het gebied bewoonden dat nu Mexico is, stonden bekend om hun reizen langs de rivieren van Tenochtitlán. Ze verzamelden fruit onderweg, pletten het met water en voegden ijs van de Popocatépetl toe om het meer hydraterend te maken. Deze verfrissende drank werd bekend als agua fresca, wat “vers water” betekent.

De populariteit van agua fresca groeide snel en watermeloen werd dé favoriet vanwege de verfrissende en zoete smaak. De drank werd niet alleen populair in Mexico, maar ook in de naburige Noord-Amerikaanse landen.

Pomton is trots om deze verfrissende traditie in Europa voort te zetten door een eigen twist te geven aan het klassieke agua fresca recept. We hebben watermeloen gecombineerd met pompelmoes, waardoor er een perfecte balans ontstaat tussen de zoetheid van watermeloen en de frisheid van pompelmoes. Bovendien bevat de Watermelon Fresca geen toegevoegde suikers en is het laag in calorieën, waardoor het de perfecte dorstlesser is.

Enjoy je reset-moment!

Cheers!

More To Explore

Team

New Year 🫶 New Team

Hi Hi! We zijn super enthousiast (maar dat hadden jullie ondertussen al wel door denken we ;)) over onze nieuwste dorstlesser – de Watermelon Fresca! Maar dat is niet de enige nieuwigheid. We willen jullie ook graag voorstellen aan onze nieuwe gezichten. Want net als onze low calorie refreshers zijn we een blend. Deze keer

Product

Pomton Low Calorie Refreshers: Een frisse mix van traditie en innovatie! 🌟

Wist je dat de oorsprong van Pomton teruggaat tot de iconische Franse tennisspeler, René Lacoste? Yes, en we leggen je graag even uit hoe we geëvolueerd zijn tot Pomton zoals jullie het (hopelijk ;)) vandaag kennen. René Lacoste en ‘Le Chose’:Het was René Lacoste, de legendarische Franse tennisser en de man achter de sportkleding met

Winkelwagen
Scroll to Top