Gratis transport vanaf €39.50

New Year 🫶 New Team

Hi Hi!

We zijn super enthousiast (maar dat hadden jullie ondertussen al wel door denken we ;)) over onze nieuwste dorstlesser – de Watermelon Fresca! Maar dat is niet de enige nieuwigheid. We willen jullie ook graag voorstellen aan onze nieuwe gezichten. Want net als onze low calorie refreshers zijn we een blend. Deze keer van verschillende persoonlijkheden en karakters die elke dag met passie en goesting meeschrijven aan het  Pomton verhaal.

We beginnen met onze twee brand ambassadors, Sarah en Glen. 
Deze twee toppers zijn onze happy faces die Pomton elke dag vertegenwoordigen.

Sarah slaat graag een balletje op padel court waarna ze aan de bar te vinden is met een ….. frisse Pomton. In haar vrije tijd vertoeft  ze graag in trendy lunchspots. Als verantwoordelijke voor het on-the-go horecakanaal heeft ze dus een beetje van haar hobby haar werk gemaakt.

Glen houdt van fietsen en speelt in zijn vrije tijd toneel.  maar trust us, in zijn rol als brand ambassador in het retailkanaal speelt hij geen toneel. Daar deelt hij vol enthousiasme zijn échte passie voor onze dorstlessers. 

Naast Glen en Sarah zijn er nog drie ‘Pomtonners’ die elke dag mee aan de blikken-kar trekken. Vincent is verantwoordelijk voor de operationele stroom binnen Pomton en zorgt ervoor dat alles lekker fris en soepel verloopt. Wanneer hij geen Pomton aan het drinken is kan je hem vaak terugvinden in de natuur waar hij de mooiste trail routes verkend. Zijn favoriete Low Calorie Refresher om even te resetten na de inspanning? de Watermelon Fresca!

En Last but not least onze twee founders: Nathan en Kim. Als all time lovers van de mix van pompelmoessap en tonic in één glas merkten ze op dat hun favoriete dorstlesser op te veel verschillende manieren werd gemaak. En dat is precies waarom ze in 2020 Pomton hebben opgericht.  Ze besloten om zelf een low calorie refresher te creëren die consistent is in geur, kleur, smaak én prijs. Het resultaat? The original Pomton. Gebaseerd op de rijke Pompelmoes & tonic traditie maar deze keer lekker simpel in blik, laag in calorieën en altijd ready-to-drink.

Kim en Nathan vormen de krachtige motor achter Pomton. Ze zorgen er met hun onfeilbare neus voor trends voor dat we blijven innoveren in deze bruisende industrie. Samen hebben ze de perfecte blend gevonden tussen ervaring en jeugdige energie, creativiteit en gestructureerde uitvoering.

Pomton is een avontuur, we know. Maar wel eentje waarvan we niet kunnen wachten om samen met dit team te ontdekken! 

Cheers!

Winkelwagen
Scroll to Top