Gratis transport vanaf €39.50
Share This Post
Vanaf nu is Pomton te koop bij elke Jumbo supermarkt in België! 

Dankzij deze nieuwe samenwerking met Jumbo kan je nu zowel onze originele grapefruit & tonic als de limited watermelon fresca vinden in al hun Belgische supermarkten. 

We zijn hier best trots op want sinds hun lancering in 2019, is Jumbo een begrip geworden in België. Met meer dan 30 winkels verspreid over heel Vlaanderen. 

Nu, deze nieuwe samenwerking betekent voor ons veel meer dan alleen het bereiken van meer mensen – hoewel dat zeker iets is waar we veel belang aan hechten. Maar minstens even belangrijk is dat Jumbo net als wij bij Pomton staat voor kwaliteit, innovatie, challengen van de status quo én klanten op nummer 1 zetten. Ze maken er een punt van om onderscheid te maken met lokale, kwaliteitsvolle producten en zien het aanbieden van onze dorstlessers als logisch gevolg hiervan.

Bovendien helpt het samenwerken met Jumbo ons bij het verwezenlijken van ons grote doel om Pomton’s verfrissing overal te verspreiden (ja, ons doel is weeeeereldwijd ;)). 

Last but not least; doordat we vanaf nu bij alle Belgische Jumbo supermarkten te koop zijn, is het niet alleen voor onze trouwe dorstige liefhebbers makkelijker om Pomton in huis te halen maar introduceren we ook onze dorstlessers aan nieuwe mensen die graag eens iets anders willen proberen. 

Om dit te vieren, zullen we enkele coole promoties en activaties organiseren in verschillende Jumbo supermarkten. Hou dus zeker een oogje in het zeil op onze socials voor speciale aanbiedingen, tastings en andere toffe verrassingen bij Jumbo België. 

Tot snel bij je dichtstbijzijnde Jumbo? 

Houdoe!

More To Explore

Story

Generaties samenbrengen rond een frisse Pomton 🍹

Het leven draait om toffe herinneringen maken, toch? Temidden van de drukte van vandaag is er iets magisch aan die momenten wanneer verschillende generaties (vrienden, familie, …) samenkomen om bij te praten en te genieten van elkaars gezelschap. Voor ons draait om van die heerlijk ontspannen activiteiten waarop jong en oud samenkomen om kletsen, te

Product

Pomton Low Calorie Refreshers: Een frisse mix van traditie en innovatie! 🌟

Wist je dat de oorsprong van Pomton teruggaat tot de iconische Franse tennisspeler, René Lacoste? Yes, en we leggen je graag even uit hoe we geëvolueerd zijn tot Pomton zoals jullie het (hopelijk ;)) vandaag kennen. René Lacoste en ‘Le Chose’:Het was René Lacoste, de legendarische Franse tennisser en de man achter de sportkleding met

Winkelwagen
Scroll to Top