Gratis transport vanaf โ‚ฌ39.50

Generaties samenbrengen rond een frisse Pomton ๐Ÿน

Share This Post

Het leven draait om toffe herinneringen maken, toch? Temidden van de drukte van vandaag is er iets magisch aan die momenten wanneer verschillende generaties (vrienden, familie, …) samenkomen om bij te praten en te genieten van elkaars gezelschap.

Voor ons draait om van die heerlijk ontspannen activiteiten waarop jong en oud samenkomen om kletsen, te bewegen en vooral te genieten. Daarom houden we zo van petanque & padel (en de bijhorende verfrissende Pomton achteraf ;)) . Ze gaan verder dan alleen competitie; het gaat om de ervaring, het delen van tijd met vrienden en familie, en het omarmen van die positieve sfeer. Dat is de magie van samenzijn.

Pomton x Petanque: De OG

Net zoals petanque is Pomton ontstaan in het hart van Frankrijk (remember Renรฉ Lacoste ;)), en heeft het zich ontwikkeld tot een tijdloze traditie die zichzelf blijft heruitvinden. Geliefd bij zowel jong als oud. En weet je wat het beste van al is? Het draait allemaal om die chille vibes. Het spel gaat rustig zijn gangetje zodat je op ieder moment kan genieten van frisse Pomton ;).

Voel je het al? Je speelt een potje petanque, dat gevoel van ( een beetje) competitie รฉn vooral kameraadschap. En dan boem! Je trekt een koude Pomton open. Klinkt heerlijk, toch?

Laten we vooral lekker gezellig blijven verder doen

Het leven draait om die kleine dingen, toch? Die momenten waarop je geniet van samen zijn met vrienden en familie.
Dus kijk niet raar op als je ons tegenkomt bij je favoriete padelclub, met een Pomton padel racket in de hand, of op het volgende festival, waar we de grootste leut hebben op een van onze Pomton petanque banen. Het hoort gewoon bij wie we zijn, we kunnen hier niet aan doen. ๐Ÿ™‚

Cheers op deze heerlijke momenten met natuurlijk een verfrissende Pomton in je hand!

More To Explore

Partnership

Is dat mijn BFF op die billboard !?

Yup, daar is ons blikje dat wat kleur brengt in het stadsbeeld.  Pomton is vanaf deze maand verkrijgbaar bij Okay, Aveve en Prik & Tik. En om dit te vieren hebben we besloten om onze baby’s (ja, we hebben het hier over onze mooie blikjes) in het straatbeeld te krijgen met een abribus campagne. Wij

Winkelwagen
Scroll to Top