Gratis transport vanaf €39.50

De niet te onderschatte waarde van het On-Trade-kanaal voor Pomton! 🌟

Share This Post

Pomt’ON’ – Trade 😉)

Bij Pomton geloven we in de enorme waarde van het on-trade-kanaal bij het bouwen (en bewaken) van ons merk en het maximaliseren van klantloyaliteit. In dit kanaal begon onze ‘reis’ en het blijft een essentieel onderdeel van ons groeiverhaal.

Het on-trade-kanaal stelt ons in staat om de gewenste merkervaring te creëren, in gesprek te gaan met de “juiste” outlets en het verder definiëren van onze doelgroep. Het is een plek waar we onze unieke positionering kunnen ontwikkelen, awareness kunnen creëren en blijvende loyaliteit kunnen optimaliseren. Bovendien proberen 36% van de consumenten regelmatig nieuwe drankjes in dit kanaal, dus wij geloven dat dit de perfecte locaties zijn om onze nieuwe caloriearme dorstlessers aan de wereld te introduceren (denk aan onze nieuwe Watermelon Fresca✨ !

We halen voortdurend waardevolle inzichten uit on-trade data, die ons helpen onze meerwaarde te evalueren, andere brands te begrijpen en opkomende trends te herkennen. Deze kennis stimuleert onze groei en drijft innovatie. Bovendien is het On-Trade-kanaal een platform aar we prijsstrategieën kunnen testen en onze promoties kunnen optimaliseren die volumes kunnen doen stijgen.

Het was echter cruciaal voor ons om te erkennen dat het on-trade-kanaal niet langer de enige drijfveer is voor de merkontwikkeling van Pomton, maar eerder een cruciaal onderdeel van de puzzel die bijdraagt aan de groei die we voor ogen hebben.

Om de (vaak) eerste interactie van een consument met Pomton in het on-trade-kanaal te vertalen naar vraag buiten de locatie, versterken we dagelijks de merkervaring via verschillende touchpoints. Dit omvat tv-spots (Tafel van Vier), sociale media-advertenties, printmedia (OOH), evenementen, merchandising en sponsoring.

Door deze contactpunten te coördineren, willen we een cumulatief effect creëren dat niet alleen de merkherkenning vergroot, maar ook onze fans boeit en hen inspireert om voor een verfrissende Pomton te kiezen, zelfs buiten het on-trade-kanaal (supermarkten, enz.)

All good, maar waar kan je ons vinden?

Bij Pomton hechten we veel waarde aan outlets waar generaties samenkomen om te genieten van een kwaliteitsmoment. Of het nu gaat om sportclubs, zomerbars, toffe fast casual locaties of niche hospitality zoals de leukste ijssalons, wij selecteren zorgvuldig deze geweldige plekken waar mensen kunnen ontspannen en genieten van de verfrissing van onze caloriearme dorstlessers.

Maar nog meer zijn we ervan overtuigd dat Pomton de ideale ready-to-go drink is voor horeca impuls. Denk aan locaties zoals hippe takeaway spots, waar onze handige, ijskoude blikjes zorgen voor een verfrissend reset moment. Gewoon lekker en zonder gedoe, toffe frigo’s gevuld met de beste vibes!

Weet jij nog coole plekken waar Pomton perfect zou passen? Deel gerust met ons!

Cheers! 🍹

More To Explore

Partnership

Win dankzij Pomton een deelname aan De Slimste Ploeg Ter Wereld! 🍹

Pomton is de trotse partner van ‘De Slimste Ploeg Ter Wereld’ en we geven jou en  vier vrienden / collega’s / familie de kans om deel te nemen aan deze spannende quiz.  DSPTW 2023 Stel je voor: Bart Cannaerts, Pedro Elias en Jan Jaap van der Wal uit de De Slimste Mens ter Wereld staan klaar om

Partnership

Hallo Jumbo! 🎉

Vanaf nu is Pomton te koop bij elke Jumbo supermarkt in België!   Dankzij deze nieuwe samenwerking met Jumbo kan je nu zowel onze originele grapefruit & tonic als de limited watermelon fresca vinden in al hun Belgische supermarkten.  We zijn hier best trots op want sinds hun lancering in 2019, is Jumbo een begrip

Winkelwagen
Scroll to Top