Gratis transport vanaf €39.50

CO-FOUNDER 🫶 KIM

Share This Post

18 juni. Geen betere dag om kennis te maken met Kim, want jawel: hij is vandaag jarig!

Kim is de mede-oprichter van Pomton, degene die samen met Nathan de inspiratie had om de bekende traditie van het mixen van pompelmoes en tonic om te zetten in een innovatief frisdrankenmerk. Goed idee? Jawel, zeker mee eens, maar als je ‘t Kim zelf zou vragen zal hij je zeker antwoorden dat innovatie slechts 1% inspiratie en 99% transpiratie is.

Kim gets things done, hij heeft dan ook een straf parcours afgelegd in FMCG, hospitality en above-the-line marketing. Hoewel hij de oudste is van ons team, ‘de meest ervaren’ zoals we zeggen als hij in de buurt is, voegt Kim echt de start-up spirit én hopen energie toe aan ons team, waarin hij vooral het voortouw neemt in all-things ‘brand(ing)’. Verder is deze resultaatgerichte pragmaticus dol op alles wat verfijnd is, of het nu lekker smaakt of er goed uitziet. Kim loves his job, maar nog meer van zijn vrouw en 3 kinderen.

Kim is een getraind foodie, een minder getrainde, maar grote meerwaarde voor het Padelteam van Pomton en het dagelijkse bewijs dat eens goed lachen je batterijen weer helemaal kan opladen.

Happy one, buddy!

More To Explore

Partnership

3X3 basket Antwerpen ❤️ Pomton

We hebben zalig nieuws! Bij Pomton® zijn we altijd op zoek naar nieuwe manieren om tradities te innoveren. En dat is precies waarom onze samenwerking met het 3X3 basket team Antwerp zo’n heerlijke tweepunter is! Het team staat bekend om hun passie voor deze nieuwe sport en hun innovatieve aanpak op en naast het veld.

Team

New Year 🫶 New Team

Hi Hi! We zijn super enthousiast (maar dat hadden jullie ondertussen al wel door denken we ;)) over onze nieuwste dorstlesser – de Watermelon Fresca! Maar dat is niet de enige nieuwigheid. We willen jullie ook graag voorstellen aan onze nieuwe gezichten. Want net als onze low calorie refreshers zijn we een blend. Deze keer

Winkelwagen
Scroll to Top