Gratis transport vanaf €39.50

CO-FOUNDER 🫶 KIM

Share This Post

18 juni. Geen betere dag om kennis te maken met Kim, want jawel: hij is vandaag jarig!

Kim is de mede-oprichter van Pomton, degene die samen met Nathan de inspiratie had om de bekende traditie van het mixen van pompelmoes en tonic om te zetten in een innovatief frisdrankenmerk. Goed idee? Jawel, zeker mee eens, maar als je ‘t Kim zelf zou vragen zal hij je zeker antwoorden dat innovatie slechts 1% inspiratie en 99% transpiratie is.

Kim gets things done, hij heeft dan ook een straf parcours afgelegd in FMCG, hospitality en above-the-line marketing. Hoewel hij de oudste is van ons team, ‘de meest ervaren’ zoals we zeggen als hij in de buurt is, voegt Kim echt de start-up spirit én hopen energie toe aan ons team, waarin hij vooral het voortouw neemt in all-things ‘brand(ing)’. Verder is deze resultaatgerichte pragmaticus dol op alles wat verfijnd is, of het nu lekker smaakt of er goed uitziet. Kim loves his job, maar nog meer van zijn vrouw en 3 kinderen.

Kim is een getraind foodie, een minder getrainde, maar grote meerwaarde voor het Padelteam van Pomton en het dagelijkse bewijs dat eens goed lachen je batterijen weer helemaal kan opladen.

Happy one, buddy!

More To Explore

Product

Pomton Low Calorie Refreshers: Een frisse mix van traditie en innovatie! 🌟

Wist je dat de oorsprong van Pomton teruggaat tot de iconische Franse tennisspeler, René Lacoste? Yes, en we leggen je graag even uit hoe we geëvolueerd zijn tot Pomton zoals jullie het (hopelijk ;)) vandaag kennen. René Lacoste en ‘Le Chose’:Het was René Lacoste, de legendarische Franse tennisser en de man achter de sportkleding met

Partnership

Pomton vanaf nu verkrijgbaar bij Okay. Olé!

Hallo Vlaanderen 👋 Je kan Pomton voortaan vinden in iedere Okay winkel. Door deze samenwerking zijn onze Low Calorie Refreshers makkelijker te verkrijgen dan ooit tevoren! En of we blij zijn met deze partnership want de Okay winkels zijn steeds gelegen op A-locaties en staan voor gemak, toegankelijkheid en focussen op convenience wat perfect aansluit

Winkelwagen
Scroll to Top